NEASMS

Ανανεωμένο Suzuki Vitara από 15.990€

H ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του ανανεωμένου Vitara με το νέο κινητήρα 1.0 Boosterjet.

Παρέα με το νέο Jimny έρχεται και το ανανεωμένο Vitara όπου στην προσθιοκίνητη 3-κύλινδρη έκδοση 1.0 Boosterjet με τα 112 άλογα κοστίζει από 15.990€. Υπάρχει και τετρακίνητη 4WD έκδοση από 19.450€. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ο τετρακύλινδρος 1.4 Boosterjet με τους 140 ίππους ξεκινά από τις 19.090€. Η έκδοση πετρελαίου (με τον 1.6 της Fiat) έχει πλέον καταργηθεί. Υπενθυμίζεται πως υπάρχει εγγύηση για 7 χρόνια για τα μηχανικά μέρη ή για 140.000 χιλιόμετρα. Εδώ ο τιμοκατάλογος για όλα τα μοντέλα Suzuki.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Σχόλια

  1. Έρχομαι από το εξωτερικό επαναπατριζομενος.Γεια σας Θα θελα πολύ να αγοράσω ένα καινούργιο Σουζουκι Βιταρα,1.4 boosterjet, allgrip AWD,manual. Μήπως έχετε υπόψη σας για την διαδικασία φοροαπαλλαγης;

    1. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την διαδικασία. Καλύτερα θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιο σημείο πώλησης και ειδικότερα σε Suzuki μιας και σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!