NEA

Σούπερ χρόνο η Mercedes-AMG GT R Pro στο Ring [vid]

Οι Γερμανοί δεν έχασαν χρόνο και ανάρτησαν στο YouTube ένα χορταστικό βίντεο με την top εκδοχή της AMG GT στο περιβόητο Nürburgring.

Με οδηγό τον Maro Engel, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα AMG GT3, η κορυφαία προς το παρόν (μιας και αναμένεται η Black Series από το νέο έτος) εκδοχή AMG GT R Pro κατάφερε να κάνει ένα γύρο στην Πράσινη Κόλαση σε χρόνο 7 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα. H επίδοση αυτή μπορεί να απέχει πολύ από τα 6’44” της Aventador SVJ που κρατά το ρεκόρ ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στην γερμανική πίστα, αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακή.

Εδώ να πούμε πως τον προηγούμενο μήνα η Mercedes-AMG ανακοίνωσε πως η GLC 63 S 4MATIC είναι το ταχύτερο SUV παίρνοντας το στέμμα από την Alfa Romeo Quadrifoglio. Τώρα, το ταχύτερο αυτοκίνητο όλων και ανεξαρτήτου προδιαγραφών είναι μία βελτιωμένη Porsche 919 Evo με χρόνο 6’11,13”.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!