NEA

Οι 5 ταχύτερες Porsche με άδεια κυκλοφορίας [vid]

Στο νέο βιντεάκι που έδωσε στην δημοσιότητα η γερμανική εταιρία φιγουράρουν τα μοντέλα της με την υψηλότερη τελική ταχύτητα.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Top 5 η Porsche παρουσιάζει τα ταχύτερα μοντέλα της ξεκινώντας από την 911 Turbo S. Στη συνέχεια προβάλλεται η Carrera GT με την τελική των 334 χλμ./ώρα να οφείλεται στον ατμοσφαιρικό V10 5.7 από την εγκαταλειμμένη αγωνιστική LMP2000 9R3.

Η συνέχεια ανήκει στην επική 959 της δεκαετίας του 1984 που στην έκδοση S κατασκευάστηκε σε μόλις 29 αυτοκίνητα. Το Auto Motor and Sport είχε πετύχει το 1988 στην πίστα του Nardo στην Ιταλία την τελική των 339 χλμ./ώρα.

Η 911 GT2 RS είναι ταχύτερη με 340 χλμ./ώρα και πέρυσι είχε καταρρίψει το ρεκόρ της 918 Spyder κατά 10+ δευτερόλεπτα στο Nürburgring. Επίσης είχε χτυπήσει το ρεκόρ της Aventador SVJ αλλά πειραγμένη από την Manthey Racing.

Και φτάνοντας στο τέλος η ταχύτερη Porsche δεν είναι άλλη από την σπέσιαλ υβριδική 918 Spyder με την τελική των 345 χλμ./ώρα να απειλεί ο διάδοχος της που θα παρουσιαστεί σε 2-3 χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!