NEASMS

Πόσα άλογα θα έχει τελικά η νέα Mercedes-AMG A45;

Μία διαδικτυακή διαρροή από μία γερμανική ασφαλιστική εταιρία ήταν αρκετή για να αποκαλύψει την ιπποδύναμη της top έκδοσης της A-Class.

Η νέα AMG A45 (στις φωτογραφίες βλέπετε την AMG A35) θα εξακολουθήσει να είναι το ισχυρότερο hatchback και στη νέα του γενιά ξεπερνώντας το Audi RS3 με τα 400 άλογα. Μάλιστα μιλάμε για κάτι το εντυπωσιακό αφού το Audi έχει μοτέρ πεντακύλινδρο με χωρητικότητα στα 2,5 λίτρα όταν η Mercedes έχει δίλιτρο τετρακύλινδρο σύνολο.

To οποίο στην βασική A45 θα αποδίδει 387 ίππους και στην πιο σκληροπυρηνική A45 S θα φτάνει τα 421 άλογα. Εδώ θα υπάρχει hardcore στήσιμο με ενισχύσεις στο σασί και φυσικά το drift mode που είδαμε σε πρόσφατο video.

Όσο για το 0-100 υπολογίστε κάτω από τα 4,2 δευτερόλεπτα που έχει η τωρινή A45 και τελική ελαφρώς πάνω από τα 270 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!