NEA

Μέσα στο 2020 το νέο Hyundai i10!

Η νέα γενιά του μικρότερου Hyundai θα έχει μία εξελιγμένη σχεδίαση και θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Kia Picanto.

Ήδη το νέο i10 δοκιμάζεται με βαρύ καμουφλάζ στους δρόμους και της Ευρώπης. Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουμε δει οι διαστάσεις του αμαξώματος θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με του τωρινού μοντέλου, ενώ σχεδιαστικά θα υιοθετηθούν αρκετά στοιχεία από το Hyundai Kona.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει η νέα άποψη της εταιρίας που θα περάσει και στο νέο i20 και που θα προσφέρει όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας μέσω ενός νέου infotainment και μίας touch-screen στο μέσο του ταμπλό.

Την βάση θα αποτελέσει μια εξέλιξη του πλαισίου του Kia Picanto ενώ από αυτό θα προέρχονται και οι αναβαθμισμένοι κινητήρες, ο τρικύλινδρος 1.000άρης και ο τετρακύλινδρος 1.200άρης.

Φήμες υπάρχουν και για μία έκδοση με τον turbo 1.000άρη σε μια crossover εκδοχή με αντίστοιχο χαρακτήρα όπως το Picanto X-Line.

Kia Picanto X-Line 1.0 T-GDi [test drive]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!