NEAΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τρελό ρεκόρ ταχύτητας με 338,5 χλμ./ώρα πάνω στην άμμο!

To ρεκόρ πέτυχε ο Zef Eisenberg με μια βαριά αναβαθμισμένη Porsche 911 Turbo που αποδίδει 1.200 άλογα!

O Eisenberg πρέπει να έχει ένα θέμα με την άμμο αφού μετά το ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσικλέτα (με 322 χλμ./ώρα) έρχεται να καπαρώσει ένα παρόμοιο ρεκόρ με αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως πέτυχε το ρεκόρ αυτό στις flat παραλίες του Pedine Sands στη Νότια Ουαλία φτάνοντας με επιτυχία τα 338,5 χλμ./ώρα, κάτι που τον καθιστά τον γρηγορότερο άνθρωπο με αυτοκίνητο πάνω στην άμμο! Ακούγεται πραγματικά ασύλληπτο αν σκεφτεί κανείς πως το ρεκόρ παραγωγής το έχει το Agera RS με 457,94 χλμ./ώρα. Στην άσφαλτο.

Ο Eisenberg έβαλε στην άμμο μία «πειραγμένη» Porsche 911 Turbo η οποία απέδιδε 1.200 άλογα από έναν εντελώς νέο κινητήρα 4,1 λίτρων με όλα τα εξαρτήματα εντός του αλλαγμένα, νέα μετάδοση, διαφορετική ρύθμιση στο PDK, πολλές μετατροπές στο πλαίσιο και την αεροδυναμική, καθώς και μία νέα ανάρτηση για καλύτερη απόδοση στην οδήγηση στην παραλία  η οποία ήταν έτσι σχεδιασμένη ώστε να μην συγκεντρώνει άμμο πάνω στα αμορτισέρ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

    1. Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση, όταν γράφει κανείς… στο πόδι αυτά παθαίνει. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι διαβασμένοι αναγνώστες να μας διορθώνουν :-)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!