NEA

Μία ακόμα εικόνα από το νέο Land Rover Defender

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου να προγραμματίζεται για το Σεπτέμβρη, μέχρι τότε όμως θα διαρρέουν εικόνες του από τα πιο απίθανα μέρη…

Δεν πάνε παρά μερικές ημέρες που αναφερθήκαμε στο μοντέλο της Lego Technik, 2020 Land Rover Defender, το οποίο βασίζεται πιθανά στην επόμενη γενιά του διάσημου αυτού 4Χ4. Τώρα, έρχεται η σειρά μίας νέας φωτογραφίας, από το ταμπλό του ίδιου του αυτοκινήτου, το οποίο αποκαλύπτει το σχήμα του. Αυτή διέρρευσε σε κάποια forum φίλων της Land Rover και, φυσικά, βρήκε γρήγορα το δρόμο της δημοσιότητας.

Οπτικά το νέο Defender φαίνεται να διατηρεί το κλασικό σχήμα «κουτιού», το κάνει όμως με ένα σαφώς πιο μοντέρνο αέρα. Θα πρέπει να περιμένουμε νέα φωτιστικά σώματα LED, διαφορετικού χρώματος κολώνες, που προσδίδουν ένα πιο premium χαρακτήρα, καθώς και μικρά πλευρικά παράθυρα οροφής, στο πίσω μέρος. Όσο για τη ρεζέρβα, παραμένει εκεί που πρέπει, αναρτημένη επάνω στην πέμπτη πόρτα.

Το νέο Defender θα βασίζεται σε μία εκδοχή της πλατφόρμας MLA, που χρησιμοποιούν επίσης τα Land Rover Discovery και Range Rover Sport. Αναφορικά με τους κινητήρες, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, πιθανά όμως να δούμε κάποια δίλιτρα, υπερτροφοδοτούμενα σύνολα πετρελαίου και Βενζίνης. Αντίστοιχα με ενδιαφέρον αναμένουμε περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από τα χαρακτηριστικά του συστήματος τετρακίνησης με το οποίο θα το εφοδιάσει η μαμά εταιρία.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!