NEA

Νέα προσφορά νέες τιμές για το Volkswagen Polo από 12.950 ευρώ

Με τον κινητήρα βενζίνης 1.0 MPI EVO 80PS και χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων – Με σύστημα πολυμέσων/Infotainment Composition Colour με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5”.

Το νέο Volkswagen Polo προσφέρεται με τον κινητήρα 1.0 MPI EVO 80PS και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Trendline, με προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 12.950 ευρώ.

Ο «χιλιάρης» βενζινοκινητήρας της συγκεκριμένης έκδοσης ανήκει στην κατηγορία κινητήρων EVO, της Volkswagen και προσφέρει για πρώτη φορά στο Polo τεχνολογία που έχει παρουσιάσει η μάρκα σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Το αποτέλεσμα είναι «σπιρτάδα» και καλύτερες επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Χαρακτηριστικά, ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 80 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή τα 95 Nm στις 3.000 σ.α.λ. ενώ η μέση κατανάλωσή του είναι μόλις 4,8 λ./100χλμ..

To νέο Polo, στην έκδοση Trendline είναι πολύ πλούσια εξοπλισμένο, προσφέροντας κορυφαία επίπεδα ασφάλειας αλλά και άνεσης, σε οδηγό και επιβάτες. Ανάμεσα σε άλλα στοιχεία εξοπλισμού, το μοντέλο διαθέτει:

  • Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και Pedestrian Monitoring (σύστημα αναγνώρισης πεζών)
  • Fatigue Detection (σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού)
  • Hill Start Assist (σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα)
  • Σύστημα πολυμέσων/Infotainment Composition Colour με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5” και υπολογιστή ταξειδιού PLUS
  • Volkswagen Connect ώστε οδηγός και επιβάτες να απολαμβάνουν μόνιμη, κορυφαία συνδεσιμότητα (connectivity)
  • Σύστημα αερόσακων κεφαλής για οδηγό και όλους τους επιβάτες
  • Εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων και λειτουργία Leaving/Coming Home

Το νέο Volkswagen Polo, με τον κινητήρα 1.0 MPI EVO 80PS και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, στην έκδοση Trendline, θα είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 12.950 € για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων. Προσφέρεται και δυνατότητα χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 €. Περισσότερες πληροφορίες στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Kosmocar-Volkswagen ή στο www.volkswagen.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!