NEA

Το νέο Hyundai i10 θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη

Η 3η γενιά του δημοφιλούς mini θα κάνει ντεμπούτο το Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τα τέλη του έτους με αρχές 2020.

Όπως είχαμε γράψει το νέο i10 είναι έτοιμο και το επιβεβαιώνουν και οι Κορεάτες με αυτό το επίσημο σκίτσο. Από το οποίο μπορεί να διακρίνει κανείς το πιο σπορ στιλ με τους αγριεμένους προβολείς, στην μάσκα υπάρχουν οι ομίχλης, η μάσκα είναι μεγαλύτερη και οι εισαγωγές στον προφυλακτήρα μεγαλύτερες.

Στο πίσω μέρος φαίνεται να υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη σχεδίαση αν κρίνουμε από το ανάγλυφο που τρέχει και το πρώτο μυστηριώδες teaser που τελικά αφορά στο i10 και η Hyundai το αποκαλεί ως X-shaped C-Pillar.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει η νέα άποψη της εταιρίας που θα περάσει και στο νέο i20 (θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2020) και που θα προσφέρει όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας (με Apple CarPlay, Adroid Auto) μέσω ενός νέου infotainment και μίας touch-screen στο μέσο του ταμπλό.

Επίσης, το νέο i10 θα είναι εφοδιασμένο με συστήματα όπως το Forward Collision-Avoidance Assist με ραντάρ στον εμπρός προφυλακτήρα, Driver Attention και Lane Keep Assist τα οποία θα είναι και στάνταρ. Θα υπάρχουν μέχρι ασύρματη φόρτιση smartphone, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματη ρύθμιση προβολέων μεγάλης “σκάλας” κ.α.

Την βάση θα αποτελέσει μια εξέλιξη του πλαισίου του Kia Picanto ενώ από αυτό θα προέρχονται και οι αναβαθμισμένοι κινητήρες, ο τρικύλινδρος 1.000άρης και ο τετρακύλινδρος 1.200άρης. Πιθανότατα θα υπάρξει και μία έκδοση με τον turbo 1.000άρη, σε συμβατική αλλά και σε μια σπορ crossover εκδοχή με αντίστοιχο χαρακτήρα όπως το Picanto X-Line.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!