NEA

Αυτή είναι η Alfa Romeo Tonale!

Μια αναπάντεχη διαρροή μας αποκαλύπτει μία Tonale προ-παραγωγής, έτσι όπως θα την δούμε στους δρόμους μέσα στο 2020!

Μέχρι τώρα είχαμε δει την Tonale ως πρωτότυπο μοντέλο με την έκδοση παραγωγής να αναμένεται μέσα στο 2020. Ωστόσο, μία διαρροή μας δείχνει πως θα είναι η Tonale που θα δούμε στους δρόμους και όπως μπορούμε να δούμε έχει υιοθετηθεί μια συμβατική επιλογή σε ότι αφορά στους προβολείς.

Πάντως και στα δύο άκρα παρατηρείται να υπάρχει μια «γεφυροποίηση» των φωτιστικών σωμάτων, πίσω με μία ενιαία λωρίδα LED και μπροστά με τις προεκτάσεις της μάσκας. Στοιχεία που διαφοροποιούν την Tonale από την μεγαλύτερη Stelvio.

Κατά τα υπόλοιπα η Tonale είναι γνωστό πως θα βασίζεται στο πάτωμα του Jeep Compass και πως θα έχει κάτω από το καπό τους turbo κινητήρες βενζίνης των 1,3 και 1,6 λίτρων (ο τελευταίος με μια μικρή επιφύλαξη καθώς δεν έχουμε ακούσει κάτι για αυτόν) . Για diesel έκδοση δεν υπάρχουν ενδείξεις, αλλά σίγουρη θεωρείται μια plug-in στα 1.300 κ.εκ., όπως αυτές που παρουσίασε η Jeep με ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και συνδυαστική ισχύς έως 240 ίππους.

upd: Παρακάτω θα δείτε και μία φωτογραφία με το ταμπό, το οποίο μας παραπέμπει στην Stelvio αλλά ξεχωρίζει από τον φηφιακό πίνακα οργάνων και την “ελεύθερη” οθόνη αφής.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!