NEA

H Volkswagen ετοιμάζει και ένα νέο μικρό ηλεκτρικό

Με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα η γερμανική εταιρία προλογίζει ένα από τα πολλά νέα μοντέλα που ετοιμάζει για το 2020.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, του χρόνου θα δούμε 34 νέα μοντέλα και εκδόσεις με τα σήματα της Volkswagen. Τα 12 από αυτά θα είναι SUV, πολλά θα είναι τα ηλεκτροϋβριδικά όπως το Golf GTE, ενώ θα δούμε και δύο εντελώς νέα ηλεκτρικά. Το ένα έχει παρουσιαστεί ήδη και είναι το ID.3, ενώ το άλλο είναι ένα κόμπακτ SUV με την ονομασία ID.4 και θα κάνει ντεμπούτο προς το τέλος της επόμενης χρονιάς.

Για το 2022 η Volkswagen ετοιμάζει και ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο που θα ονομάζεται ID Entry ή ID.2. Αυτό το μοντέλο προλογίζεται και στην χριστουγεννιάτικη κάρτα της VW και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα είναι λίγο μικρότερο από το Polo. Η μπαταρία του θα είναι μικρότερο και για λόγους μείωσης του κόστους με αυτονομία περίπου στα 200 πραγματικά χιλιόμετρα.

Το ID Entry θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Opel Corsa-e και Peugeot e-208, ή ακόμη και το Honda e. Μένει να δούμε τι θα κάνει η VW με την τριπλέτα των mini μοντέλων της (περιλαμβάνοντας και τα Skoda Citigo και Seat Mii) όπου πιθανότατα το up! θα συνεχίσει μόνο ως ηλεκτρικό και ίσως με την ονομασία ID.1.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!