NEA

H Citroen έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του C4 Cactus

Το νέο Citroen θα αντικαταστήσει τόσο το C4 όσο και το C4 Cactus και θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα (αρχές 2021).

Το ενδιαφέρον είναι πως θα έχει μια ριζοσπαστική σχεδίαση που θα συνδυάζει το υπερυψωμένο στιλ ενός crossover με έντονη κλίση στο πίσω μέρος. Από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε δει το προφίλ του αμαξώματος παραπέμπει στο Kia Xceed, αλλά θεωρείται σίγουρο πως την διαφορά θα κάνει η γαλλική φινέτσα με αρκετά DS στοιχεία.

Πιθανότητα ο διάδοχος του C4 Cactus να παρουσιαστεί τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης ώστε να είναι κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους προς τα τέλη του έτους. Την βάση θα αποτελέσει η πλατφόρμα CMP που τοποθετείται από τα μικρότερα Peugeot 208 και Opel Corsa έως το Peugeot 2008 και το e-2008.

Πέρα από τις συμβατικές εκδόσεις 1.2 PureTech και ντίζελ 1.5 BlueHDi, που θα αποτελέσουν μια πιο οικονομική εναλλακτική από τα Audi Q3 Sportback, BMW X2, Mercedes GLA κ.α., θα υπάρχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που θα στοχεύει στο επερχόμενο ID.4 SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!