NEA

H Toyota ετοιμάζει καυτή GR Corolla με 250 άλογα

Του χρόνου αναμένεται να δούμε μία ακόμη GR έκδοση που θα πετά το γάντι στο VW Golf GTI.

Οι Ιάπωνες έχουν πάρει φόρα για τα καλά. Πέρα του ότι το τελευταίο διάστημα σχεδιάζουν πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα αυτοκίνητα έχουν δώσει μεγάλο βάρος στο σπορ προφίλ της μάρκας ξεκινώντας από την Supra και μέχρι το GR Yaris. Από το τελευταίο θα προέρχεται ο 1.600άρης τρικύλινδρος turbo που θα περάσει κάτω από το καπό και της GR Corolla που θα αντιμετωπίσει τα Ford Focus ST, Hyundai i30 N, VW Golf GTI κ.α.

Για την περίσταση θα αποδίδει λιγότερα άλογα (από 268 στα 250) επειδή η GR Corolla θα έχει ένα πιο ήπιο set-up και πιθανότατα δεν θα είναι τετρακίνητη. Ο υψηλής απόδοσης τρικύλινδρος πιθανότατα να χρησιμοποιηθεί και σε μια αντίστοιχη έκδοση του C-HR, που θα κάνει την εμφάνισή της στον ίδιο χρονικό ορίζοντα.

Το αμάξωμα θα ξεχωρίζει από τις αεροδυναμικές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις με τονισμένους θόλους, καπό, προφυλακτήρες, νέας σχεδίασης ζάντες και διπλές απολήξεις στο πίσω μέρος. Ανάλογος GR αέρας θα επικρατεί και στο εσωτερικό με τα σπορ καθίσματα. Στις φωτογραφίες βλέπετε την GR Sport που βασίζεται στις υβριδικές και έχει μόνο οπτικές αναβαθμίσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!