NEA

O Thierry Neuville μιλά για το Hyundai i20 N [vid]

Η κορεατική εταιρία ετοιμάζεται για την παρουσίαση του i20 N με τα 200+ άλογα και μας δίνει δύο όμορφα βίντεο.

Μετά το facelift του i20 η Hyundai αναμένεται να προχωρήσει μέσα στη χρονιά στην παρουσίαση του δεύτερου μέλους της σειράς N. Έτσι, μετά τα i30 N / i30 N Fastback, το i20 N είναι αυτό που ενισχύσει ακόμη περισσότερο το σπορ προφίλ που χτίζουν με μεγάλη επιτυχία οι Κορεάτες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία αλλά το i20 N δεν το περιμένουμε τόσο καυτό όσο το GR Yaris (ευτυχώς, αφού η τιμή του θα ξέφευγε πάνω από τα 30 χιλιάρικα), αλλά στα μέτρα και σταθμά του κορυφαίου στο είδος του Ford Fiesta ST. Έτσι, στο ίδιο μήκος κύματος το i20N θα έχει μια Ν εμφάνιση με μεγαλύτερους τροχούς, ενισχυμένα φρένα και βελτιωμένη ανάρτηση.

Επίσημα στοιχεία δεν υπάρχουν, αλλά το i20 N αναμένεται να είναι προσθιοκίνητο και κάτω από το καπό του να έχει έναν turbo 1.600άρη (από την Kia) με λιγότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει ο δίλιτρος του i30 N ή κάποια ισχυρότερη εκδοχή του νέου 1.5 T-GDi. Πάντως, η ισχύς θα είναι τουλάχιστον στα 200 άλογα και θα μεταφέρεται μέσω χειροκίνητου ή DCT κιβωτίου.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον Thierry Neuville να μας μιλά για το καμουφλαρισμένο i20 N και την τεχνογνωσία που έχει περάσει από το αγωνιστικό τμήμα της Hyundai στο WRC. Τα πλάνα έρχονται από δοκιμές στο Arjeplog της Σουηδίας μαζί με τις πρώτες επίσημες teaser φωτογραφίες. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικές ψηφιακές από το AutoExpress (Avarvarii).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!