NEA

Hyundai: Δεν θα δούμε ηλεκτρικό i10, αλλά έπονται δύο νέα ενδιαφέροντα!

Η τωρινή γενιά του i10 θα συνεχίσει όπως έχει στις συμβατικές του εκδόσεις με τους Κορεάτες να δίνουν «ηλεκτρική» προτεραιότητα σε μεγαλύτερα μοντέλα.

Ο λόγος που η Hyundai δεν θα παρουσιάσει μέσα στα επόμενα χρόνια ένα μικρό ηλεκτρικό είναι πως θα είναι αρκετά ακριβό, με μεγάλο βάρος λόγω των μπαταριών και όχι τόσο πρακτικό. Παράλληλα δεν θα είχε μεγάλα περιθώρια κέρδους στην εταιρία και σε σχέση με το συμβατικό i10 που συνεχίζει κανονικά.

Σε δηλώσεις του στο Autoweek ο διευθυντής παραγωγής της εταιρίας Raf Van Nuffel είπε ότι η Hyundai προσεγγίζει την ηλεκτροκίνηση από “πάνω προς τα κάτω”, καθώς πιστεύουν ότι τα κέρδη βρίσκονται στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Έτσι, η Hyundai διαθέτει ήδη στην αγορά το ηλεκτρικό Kona ενώ του χρόνου θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό 45 με την ρετρό σχεδίαση και στη συνέχεια το εντυπωσιακό EV που θα προκύψει από το Prophecy.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!