NEA

H Alfa Romeo Tonale θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο

Το νέο SUV της Alfa Romeo θα παρουσιαστεί τέλη του 2021 ώστε να δώσει χώρο για το χρόνου στην Brennero.

Αν και έχουμε δει από πέρυσι κάποιες φωτογραφίες με ένα SUV να ονομάζεται Tonale δεν αποκλείεται οι Ιταλοί να έχουν αναθεωρήσει και να υπάρχουν κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές. Ακόμη και έτσι η Tonale που θα δούμε στους δρόμους τέλη του έτους δεν θα διαφέρει σημαντικά τόσο από το concept που είχε παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια, όσο και από το μοντέλο της «διαρροής».

Μάλιστα, οι Ιταλοί έχουν καθυστερήσει σημαντικά στο λανσάρισμα της Tonale και ένας πολύ σημαντικός λόγος είναι το βαρύτατο πλήγμα που δέχθηκε η χώρα τους στην πανδημία. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τα σύνολα που συναντάμε στο Compass και ειδικότερα τα plug-in υβριδικά που θα φτάνουν τους 250 ίππους.

Αμφίβολη παραμένει μία Quadrifoglio έκδοση με 400 άλογα, τόσο για την Tonale όσο και για την Brennero που θα δούμε το 2022. Αν, πάντως, δοθεί το πράσινο φως πιθανότατα οι top εκδοχές των δύο SUV να είναι plug-in υβριδικές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!