NEA

Το Bigster θα είναι η ναυαρχίδα της Dacia!

Με ένα εντυπωσιακό concept η Dacia προλογίζει το λανσάρισμα ενός νέου SUV που θα τοποθετείται πάνω από το Duster.

O όμιλος Renault ανακοίνωσε τα πλάνα του τόσο γύρω από την μητρική εταιρία και το Renault 5, όσο για το νέο Lada Niva καθώς και την Dacia. H οποία έχει ήδη αποκτήσει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο (το Spring), ενώ μέσα στο διάστημα 2022-2025 θα ενισχυθεί με τρία νέα μοντέλα. To ένα από αυτά θα είναι η έκδοση παραγωγής του Bigster, η οποία θα είναι στο μέγεθος ενός Skoda Kodiaq για να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της μάρκας.

Τοποθετημένο πάνω από το Duster, το νέο SUV θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-B της Renault-Nissan-Mitsubishi, η οποία χρησιμοποιείται σε όλα τα νέας γενιάς Dacia (όπως τα νέα Sandero και Logan). Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη θα υπάρχουν υβριδικές/ plug-in υβριδικές εκδόσεις καθώς και με υγραέριο LPG.

Τέλος, να πούμε πως στο μέλλον η συνεργασία της Dacia με την Lada θα ενταθεί αλλά τα δύο σήματα θα παραμείνουν αυτόνομα και ανεξάρτητα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!