ΑΓΩΝΕΣ

Παρουσιάστηκε και η Ferrari SF21

Αυτό είναι το μονοθέσιο που θα πιλοτάρουν τη νέα σεζόν οι Leclerc και Sainz και ελπίζουμε να μας κάνουν γρήγορα να ξεχάσουμε την  περσινή σεζόν.

Το 2020 υπήρχε το σωστό ρόστερ, αλλά όχι και το σωστό  μονοθέσιο για να μπορέσει η Ferrari να είναι ανταγωνιστική. Αλλά δεν ήταν μόνο το μονοθέσιο που έφταιγε (βασικά η αεροδυναμική με «λάθος» μοτέρ), αλλά και το άτυπο τράβηγμα του αυτιού για τις τσαχπινιές που πήγαν να κάνουν οι Ιταλοί σχετικά με την ροή καυσίμου και την αύξηση ισχύος. Ίσως να θυμάστε τους περίεργους καπνούς από λάδι στα περσινά δοκιμαστικά.

Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η SF21 είναι στημένη πάνω στο «νόμιμο» σύστημα πρόωσης έχοντας νέα αεροδυναμικά στοιχεία με νέο ρύγχος, πτέρυγες και sidepods. Το δεδομένο κόκκινο διανθίζεται με τα αυτοκόλλητα των σχετικών χορηγών καθώς και με τα πράσινα του Winnow της Philip Morris. Υπενθυμίζεται πως αυτό το τριήμερο ξεκινούν οι πρώτες δοκιμές στο Μπαχρέιν και στις 28 του μήνα θα διεξαχθεί το πρώτο Grand Prix της σεζόν.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!