NEA

Το Toyota Yaris Cross Adventure είναι και τετρακίνητο

H Toyota παρουσίασε μια πιο περιπετειώδη εκδοχή του Yaris Cross που εφοδιάζεται με την έξυπνη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση.

Το Yaris Cross, που βασίζεται στη πλατφόρμα TNGA του Yaris που γνωρίζουμε, αναμένεται στην ελληνική αγορά περίπου το φθινόπωρο και ανάμεσα στις ενδιαφέρουσας εκδόσεις του ξεχωρίζει η Adventure. Η οποία έχει ένα πιο off-road στιλ χάρη στα προστατευτικά πλαστικά πάνω από τους θόλους των 18 ιντσών στους οποίους οφείλεται εν μέρει και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Κατά τα υπόλοιπα ξεχωρίζουν και οι ράγες της οροφής, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορες αναβαθμίσεις όπως οι νέες επενδύσεις και πολλά άλλα στοιχεία εξοπλισμού όπως το head-up display ή το άνοιγμα της πίσω πόρτας με την χαρακτηριστική κίνηση με το πόδι.

Αυτή η έκδοση συνδυάζεται με τον κινητήρα 1.5 Hybrid ισχύος 115 ίππων, με την κίνηση στο πίσω άξονα να μεταφέρει ένα ηλεκτρικό μοτεράκι, και θα είναι διαθέσιμη για το πρώτο έτος λανσαρίσματος του μοντέλου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!