NEA

Σοκ! Καθυστερεί η Alfa Romeo Tonale!

Φυσικά και αστειευόμαστε! Αφενός δεν υπάρχει κανένα σοκ, αφετέρου δεν προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη η τρίμηνη καθυστέρηση του ντεμπούτου της Tonale.

Τι κοινό μπορεί να έχει η Tesla με την Alfa Romeo; Προφανώς την αισιοδοξία που έχουν απέναντι στα πλάνα τους για την παρουσίαση των νέων μοντέλων τους και στην συνέπεια τους να τα αθετούν σχεδόν πάντοτε. Έτσι, οι φήμες που κυκλοφόρησαν θέλουν την Tonale να πηγαίνει τουλάχιστον τρεις μήνες πίσω με αποτέλεσμα η επίσημη πρεμιέρα της να αναβάλλεται για το 2022.

Εδώ, βέβαια, υπάρχει μια καλή δικαιολογία μιας μεσολάβησε τόσο η μετάβαση της Stellantis, όσο και συνεχίζει να υπάρχει η πανδημία. Πάντως, ο ίδιος ο νέος διευθυντής της Alfa Romeo και πρώην της Peugeot, ο Jean Philippe Imparato, έδωσε το ok στην ομάδα των ειδικών για να βελτιώσουν την απόδοση των κινητήρων και ειδικότερα της plug-in υβριδικής έκδοσης.

Εδώ να πούμε πως η Tonale θα βασίζεται στην μικρή τετρακίνητη πλατφόρμα Small Wide LWB, που ήδη βρίσκεται κάτω από το Jeep Compass. Αργότερα μέσα στο 2022 θα δούμε και την Brennero που θα βασίζεται στο πάτωμα CMP/ eCMP του ομίλου PSA.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!