NEA

To νέο Opel Astra θα είναι πιο όμορφο απ’ ότι βλέπετε

Μετά το νέο Mokka, η νέα γενιά Astra θα είναι ένα ορόσημο στην ιστορία της Opel μπαίνοντας όλο και περισσότερο στη νέα εποχή της Stellantis.

Μέχρι τώρα έχουμε δει τα πρώτα επίσημα στοιχεία από την Opel, ενώ οι πληροφορίες μας λένε πως το νέο Astra θα έχει κοινό DNA με το ολοκαίνουργιο Peugeot 308 που το περιμένουμε τέλη του έτους. To νέο Astra αναμένεται αρχές 2022 και μέχρι να το δούμε το φιλικό ρωσικό kolesa.ru επιχείρησε να βασιστεί στο 308 και να δημιουργήσει μια ψηφιακή προσέγγιση.

Όπως μπορείτε να δείτε έχει χρησιμοποιηθεί η εντυπωσιακή Visor μάσκα που έχουμε δει από τα Mokka. Από εκεί και πέρα υπάρχει το αμάξωμα του νέου Peugeot 308 με το πίσω μέρος να μας παραπέμπει περισσότερο στο γαλλικό hatch. Ωστόσο, η σχεδίαση της πίσω πόρτας και τα φωτιστικά σώματα θα το κάνουν αρκετά πιο ιδιαίτερο. H εικόνα στο εσωτερικό θα μας παραπέμπει στο μοτίβο του νέου Mokka.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση αλλά λογικά θα δούμε ότι και στο νέο Peugeot 308. Έτσι, στην βάση της γκάμας θα δούμε τους τρικύλινδρους των 1.200 κ.εκ. με ισχύ 110 και 130 ίππους. Θα υπάρχει και diesel έκδοση στα 1.500 κ.εκ. με 130 ίππους. Στις κορυφαίες επιλογές θα τοποθετούνται τα plug-in υβριδικά με ισχύ 180 και 225 ίππους, ενώ υπάρχουν φήμες και για σπορ έκδοση με 300 άλογα.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!