NEA

H Renault στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου

Η Renault ανακοινώνει της συμμετοχή της στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (IAA), η οποία θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021, στο Μονάχο.

Το πρόγραμμα συμμετοχής είναι πλούσιο και περιλαμβάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του 100% ηλεκτρικού All-new Renault MEGANE E-TECH. Η Renault θα βρίσκεται στο Hall B1, με ένα περίπτερο αφιερωμένο στο All-new Renault MEGANE E-TECH, από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα των δημοσιογράφων.

Από την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, το περίπτερο της Renault θα «στολίζει» το πρωτότυπο R5, ένα μοντέλο που αποτίνει φόρο τιμής στο εμβληματικό Renault 5, χαρακτηριστικές εκδόσεις του οποίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 

Αναφορικά με το ίδιο το περίπτερο της Renault, αυτό υιοθετεί μία νέα ιδέα με την ονομασία “Renault Studiault”. Θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο Μόναχο, διαθέτοντας  μια ευμετάβλητη δομή, η οποία επιτρέπει την προσαρμογή του στις διαφορετικές επικοινωνιακές ανάγκες: talk shows, περιεχόμενο video παρουσιασμένο σε κινητές οθόνες, έκθεση ιστορικών μοντέλων, παρουσίαση τεχνολογιών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!