NEA

Πως τα πήγε το νέο Honda HR-V στον τάρανδο; [video]

Μία από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην εγχώρια αγορά είναι αυτή του ολοκαίνουργιου HR-V.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τους συναδέλφους από το ισπανικό km77 να υποβάλλουν το νέο HR-V στην δοκιμασία του τεστ ταράνδου.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι τα συμπεράσματα είναι πολύ καλά περνώντας από τη δοκιμασία με ταχύτητα εισόδου στα 74 χλμ./ώρα. Υπήρξε και καλύτερη επίδοση με ακραίο χειρισμό στα 76 χλμ./ώρα, ενώ οι δοκιμαστές αναφέρονται στον πολύ καλό χειρισμό και στις προοδευτικές αντιδράσεις του πλαισίου.

Το νέο HR-V το είχαμε οδηγήσει στην Γερμανία. Πρόσφατα ξεκίνησε να κυκλοφορεί και στην χώρα μας (εδώ οι τιμές πώλησης) και σύντομα θα έχουμε να πούμε περισσότερα από την σχετική δοκιμή.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!