NEA

Ηλεκτρική η νέα γενιά Alfa Romeo Giulia

Ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Jean-Philippe Imparato, δήλωσε δημόσια πως μετά το 2025 ετοιμάζεται μία ναυαρχίδα-SUV και μία νέα Giulia.

Στα επόμενα χρόνια η Alfa Romeo θα γίνει μια εταιρία με τέσσερα SUV. Ήδη κυκλοφορεί εδώ και πάνω από μια πενταετία η Stelvio, ενώ από αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσει το εμπορικό της λανσάρισμα και η Tonale.

Το 2023 οι Ιταλοί θα λανσάρουν την Brennero, ένα βασικό μοντέλο κάτω από την Tonale που θα είναι και αυτό SUV. Και κάπου το 2027 θα δούμε και την Castello, ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της μάρκας.

Ανάμεσα στα πολλά που είπε ο Imparato είναι πως η Alfa Romeo δεν θα γίνει… Jeep και δεν θα έχει μόνο SUV. Έχει ήδη πάρει το πράσινο φως η επόμενη γενιά της Giulia η οποία θα είναι ηλεκτρική. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θα υπάρξει διάδοχος για την Giulietta.

Η ηλεκτρική Giulia θα αντιμετωπίσει από το υπάρχον ΒMW i4 Gran Coupe έως τα επερχόμενα Mercedes-Benz EQC Sedan και Audi A4 e-tron. Θα βασίζεται πάνω στο πλαίσιο STLA Medium και όπως έχει διαβεβαιώσει ο Imparato, ακόμα και ως ηλεκτρική η Giulia θα έχει τις κορυφαίες σπορ εκδόσεις Quadrifoglio.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!