NEAPINED

Κάπως έτσι θα είναι και το νέο Toyota C-HR [video]

Μία μόλις ημέρα μετά το νέο Prius η Toyota αποκαλύπτει το πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο bZ Concept SUV που μας προϊδεάζει για το ντιζάιν των ηλεκτρικών της μοντέλων. Ειδικότερα αν το επόμενο C-HR θα έχει και ηλεκτρική έκδοση.

Οι Ιάπωνες μπορεί να γκρινιάζουν συνεχώς για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την προοπτική τους, αλλά αυτό δεν τους αποθαρρύνει από το να χτίζουν την δική τους ηλεκτρική bZ γκάμα. H οποία ξεκίνησε με το bZ4X, που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα παραγωγής, και μέχρι τώρα έχουμε δει και το bZ3 για την Κίνα με προοπτική εξαγωγής και στην Ευρώπη.

Τώρα, το ενδιαφέρον στρέφεται στο bZ Concept, ένα πρωτότυπο για το οποίο θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες τον Δεκέμβριο. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι ηλεκτρικό ενισχύοντας τις πληροφορίες που θέλουν τη νέα γενιά του C-HR να έχει τόσο υβριδική όσο και ηλεκτρική έκδοση.

Έτσι και αλλιώς η συμβατική γκάμα των SUV της Toyota για την Ευρώπη έχει στη βάση της το Yaris Cross, ψηλότερα την Corolla Cross και πιο πάνω το RAV4. Έτσι, ένα νέο ηλεκτρικό SUV θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάτω από το bZ4X και να λέγεται bZ2X ή ακόμη και bZ3X.

Το οποίο θα μπορούσε εναλλακτικά να εντάσσεται στην γκάμα του C-HR. Και όλα αυτά δίχως να ξεχνάμε το νέο Prius που θα λανσαριστεί στην Ευρώπη αποκλειστικά ως plug-in υβριδικό. Ποιος είπε πως οι Ιάπωνες στην Toyota δεν έχουν πάρει φόρα;


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!