NEA

Εντυπωσιάζει το Kia Niro στο τεστ ταράνδου [video]

Οι Κορεάτες εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευάζοντας όλο και καλύτερα αυτοκίνητα που εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους.

Μετά τα Sportage και EV6, ένα από τα τελευταίας… κοπής Kia που ξεχωρίζουν είναι το ολοκαίνουριο Niro που το έχουμε ήδη δοκιμάσει. Το υβριδικό μοντέλο πέρασε από τη διαδικασία του τεστ απότομης αλλαγής πορείας που κάνει τακτικά η ιστοσελίδα km77.

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, η συμπεριφορά του ήταν πραγματικά κορυφαία, αγγίζοντας την επίδοση καθαρόαιμων σπορ μοντέλων. Για την ακρίβεια, το Niro κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδικασία με ταχύτητα εξόδου τα 81 χλμ./ώρα, τιμή που αντιστοιχεί σε σπορ αυτοκίνητα.

Μάλιστα, οι δοκιμαστές δεν αρκούνται μόνο στα νούμερα αλλά επιβεβαιώνουν και ότι σε επίπεδο αίσθησης είναι ένα πολύ ισορροπημένο αυτοκίνητο με προβλεπόμενες και ελεγχόμενες αντιδράσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!