NEA

Προ των πυλών το Smart #3

Η Smart δεν είναι πια η μικρή εταιρία που γνωρίζαμε. Έχει μεγαλώσει τόσο σε γκάμα, όσο και τα SUV μοντέλα της.

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Η Smart έχει αλλάξει τελείως πρόσωπο και αυτό θα το δούμε μέσα στο καλοκαίρι που ξεκινά η διάθεση του #1, του πρώτου ηλεκτρικού SUV της μάρκας που θα ξεκινά από τις περίπου 45.000 ευρώ.

Και αν νομίζατε πως το #1 θα είναι το μεγαλύτερο Smart, τότε μάλλον λογαριάζατε δίχως το #3. To οποίο έχει διαρρεύσει ήδη στο διαδίκτυο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του στις 17 Απριλίου, στη Σαγκάη.

Το #3 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το νέο έτος σε μια τιμή περίπου στα 55 χιλιάρικα. Από πλευράς μεγέθους, το μήκος θα είναι κάπου στα 4,4 μέτρα ώστε το #3 να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο Jeep Avenger και στο μεγαλύτερο VW ID. 4.

Όπως και το #1, έτσι και το #3 βασίζεται στην πλατφόρμα SEA της Geely, η οποία χρησιμοποιείται και σε άλλες μάρκες της εταιρίας. Λογικά θα δούμε το ίδιο πακέτο πρόωσης, με ένα μοτέρ 272 ίππων στο πίσω άξονα και μία μπαταρία 66 kWh. H Brabus έκδοση θα έχει δύο μοτέρ, θα είναι τετρακίνητη και θα αποδίδει 428 ίππους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!