NEA

Άφαντο το Chaos και ο δημιουργός του

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την τελευταία επίσημη δημοσίευση της SPA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τελευταία φορά που ακούσαμε νέα από την SPA ήταν τον Απρίλιο όταν ο Σπύρος Πανόπουλος είχα αναρτήσει ένα story στο λογαριασμό του στο Instagram. Έκτοτε δεν έχουμε ακούσει κάτι άλλο, ενώ η πιο πρόσφατη δημοσίευση στον «τοίχο» του είναι άνω του ενός χρόνου.

Πλέον, οι ελπίδες για όσους πίστεψαν στο ελληνικό όνειρο εξατμίζονται για τα καλά. Τουλάχιστον για όσους πίστεψαν πως μία μικρή και σχεδόν ανύπαρκτη εταιρία θα μπορούσε να κατασκευάσει μέσω renderings ένα hypercar που θα ζήλευε ακόμη και ο Gordon Murray.

Το παραμύθι του Chaos ξεκίνησε αρχές 2020 και πολύ πίστεψαν σε αυτό. Όσο και αν ήθελε κανείς να δει το Chaos να γίνεται πραγματικότητα η λογική είναι αυτή που τελικά επικρατεί. Και πως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει από μια μικρή εγκατάσταση κάπου στην Ελλάδα.

Πάντως, ακόμη και σήμερα ελπίζουμε να διαψευστούμε στα όσα γράφαμε… Και εμείς να ζήσουμε καλά και αυτοί που πίστεψαν καλύτερα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Εγώ δεν χανω τις ελπίδες μου ακόμα μπορεί άμα το θέλει πραγματικά να φτιάξει το αυτοκίνητο για να δούμε τελικά τι θα κανει

  2. Θα το ήθελες παρά πολύ να χαθεί το χάος γιατί αυτό ακριβώς θα γίνει..το πρότζεκτ το δουλεύει σχεδόν μόνος του και ακριβώς για αυτόν τον λόγο καθυστερεί όταν θα το βγάλει έξω στο δρόμο να κυκλοφορήσει να δω τη θα λες μετά…. κλασικός Έλληνας ξερολας,!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!