NEAPINED

Το BYD Seal U DM-i κάνει ποδαρικό στις ευρωπαϊκές αγορές

Η BYD, πρωταγωνίστρια στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, παρουσίασε το Seal U DM-i, ένα εντυπωσιακό plug-in υβριδικό SUV, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Με αυτήν την κίνηση, η κινεζική εταιρεία η οποία στην χώρα μας θα αντιπροσωπεύεται μέσα στο έτος από τον Όμιλο Σφακιανάκης, μπαίνει πιο βαθιά στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας μια σύγχρονη τεχνολογική λύση στους καταναλωτές.

Το Seal U DM-i, ένα μεσαίου μεγέθους SUV με μήκος 4,77 μέτρα, προσελκύει τα βλέμματα με το ελκυστικό του ντιζάιν. Αρχικά παρουσιάστηκε ως πλήρως ηλεκτρική έκδοση, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η plug-in παραλλαγή του.

Το ευρωπαϊκό μοντέλο διαθέτει μοντέρνες λεπτομέρειες, όπως τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα και οι ελκυστικές ζάντες των 19 ιντσών, δίνοντας έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.

Το εσωτερικό του Seal U DM-i συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια, χρησιμοποιώντας vegan δέρματα σε ένα μεταμοντέρνο σαλόνι. Τονίζεται από μία τεράστια οθόνη αφής 15,6 ιντσών και έναν «κρυστάλλινο» επιλογέα ταχυτήτων, προσδίδοντας μια εκλεπτυσμένη αίσθηση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το Seal U DM-i φιλοξενεί άνετα πέντε επιβάτες, παρέχοντας εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης, που φτάνει τα 552 λίτρα, επεκτείνοντας τον σε 1.440 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Όσον αφορά την τεχνολογία κίνησης, η BYD έχει επικεντρωθεί στην ηλεκτρική λειτουργία, δίνοντας λιγότερη έμφαση στον βενζινοκινητήρα. Ο οποίος έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρων, με απόδοση 108 ίππων, ενώ συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 197 ίππων.

Η μπαταρία χωρητικότητας 18,3 kWh εξασφαλίζει εργοστασιακή αυτονομία έως 110 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τα κινεζικά πρότυπα, με τη φόρτιση της να χρειάζεται περίπου 35 λεπτά για το 30-80%.

Το μεγάλο SUV της BYD αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την άνοιξη, προσφέροντας μια ανταγωνιστική επιλογή στην κατηγορία των μεγάλων plug-in υβριδικών SUV.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Η ανταγωνιστική τιμή δεν σημαίνει από μόνη της τίποτα. Διάρκεια ζωής μπαταρίας κλπ, ποιότητα κατασκευής, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, δίκτυο διανομής, αξιοπιστία υδραυλικών – ηλεκτρονικών συστημάτων, οδική συμπεριφορά, after-sales υποστήριξη κλπ είναι όλα άγνωστα. Η κατασκευή του εσωτερικού που βρίθει ραφών, οι οποίες είναι αδύνατο σημείο σε κάθε επένδυση, είναι ενδεικτικό ότι το όχημα ποντάρει στον εντυπωσιασμό του αγοραστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!