NEA

Peugeot 508, και σε έκδοση HΥbrid4!

peugeot-508-hybrid4-1

Η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε την παραγωγή υβριδικής πετρελαιοκίνητης έκδοσης με τις πωλήσεις να ξεκινούν στην ευρωπαϊκή αγορά αυτό το καλοκαίρι…

  • peugeot-508-hybrid4-2Το 3008 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που τοποθετήθηκε το υβριδικό σύστημα HΥbrid4 και όπως είχαν υποσχεθεί οι ιθύνοντες της εταιρίας τώρα το βλέπουμε σε ακόμη ένα μοντέλο. Για την ακρίβεια οι ντίζελ υβριδικές εκδόσεις στην γκάμα του 508 είχαν εγκαινιαστεί στις εκδόσεις crossover και station αλλά όπως και να το κάνουμε στην limo sedan εκδοχή είναι πιο ενδιαφέρον παρά το κουτσουρεμένο πορτμπαγκάζ των 355 lt (από 515).

SMS=>E-REV, είναι υβριδικό το μέλλον της ηλεκτροκίνησης;

  • Υπενθυμίζεται πως το σύστημα περιλαμβάνει ένα κινητήρα 2.0 HDi που αποδίδει 163 PS και έναν ηλεκτροκινητήρα στους πίσω τροχούς ισχύος 37 PS. Η μέση τυποποιημένη κατανάλωση είναι μόλις 3,6 lt/100 km με εκπομπή CO2 95 g/km ενώ από πλευράς επιδόσεων τα 0-100 km/h πετυχαίνονται σε 9 sec με την τελική να φτάνει τα 209 km/h. Η συνδυασμένη ισχύς διαμορφώνεται στους 200 PS προσφέροντας τέσσερις εναλλακτικούς τρόπους κίνησης. Περισσότερα για το HΥbrid4 δείτε στο σχετικό άρθρο.

SMS=>Mitsubishi, το σύστημα PHEV [vid]

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!