NEA

Mercedes-Benz, οι πρώτες φωτογραφίες της CLA!

2014-mercedes-cla-23

Με αρκετές επιρροές από το πρωτότυπο CSC που είχε παρουσιαστεί στο Πεκίνο, το πρώτο προσθιοκίνητο τετράθυρο παραγωγής με τα σήματα της Mercedes-Benz λάμπει κάτω από τα φλας στο Detroit…

  • 2014-mercedes-cla-13Η CLA θα παρουσιάστεί σε μερικές ώρες στο Detroit για να την δούμε και επί ευρωπαϊκού εδάφους σε μερικές εβδομάδες στο σαλόνι της Γενεύης (αρχές Μαρτίου) ενώ μερικές εβδομάδες αργότερα θα ξεκινήσουν και οι πρώτες παραδόσεις. Σχεδιαστικά, το αμάξωμα με το τετράθυρο… κουπέ στιλ αλλά και η εικόνα του ταμπλό με τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς και την -τύπου «ταμπλέτα»- κεντρική οθόνη, συμπλέουν με την αισθητική της πρόσφατης Α-Class με την οποία μοιράζεται την προσθιοκίνητη πλατφόρμα (την οποία πρωτοείδαμε στη B-Class). Εμπορικά, η CLA θα τοποθετείται κάτω από την C-Class αλλά από πλευράς διαστάσεων το αμάξωμα θα είναι κοντά (στην C-Class) αλλά θα είναι αρκετά μακρύτερο (περίπου 350 mm) από της A-Class.
  • Η γκάμα της CLA είναι κοινή με της A-Class, πέρα από τις προσθιοκίνητες εκδόσεις θα δούμε και τετρακίνητες ενώ η βασική έκδοση θα είναι η CLA 180  με βενζινοκινητήρα 1,6 lt απόδοσης 122 PS. H CLA 200 θα αποδίδει 156 PS ενώ η δίλιτρη CLA 250 θα έχει ισχύ 211 PS. Την σειρά των ντίζελ συμπληρώνουν οι CLA 180 CDI και CLA 200 CDI με κινητήρα 1,5 και 1,8 lt (με ισχύ 110 PS και 134 PS αντίστοιχα) ενώ η CLA 220 CDI με μοτέρ 2,2 lt θα αποδίδει 170 PS. Το highlight δεν είναι άλλο από την τετρακίνητη CLA 45 AMG έκδοση που θα εξοπλίζεται με τον δίλιτρο τούρμπο της A 45 AMG και θα αποδίδει 335 PS!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!