NEA

Renault, ανανέωση για το Megane!

Renault-Megane-facelift-2014 (1)

Περίπου ένα χρόνο πριν την εμφάνιση της νέας γενιάς το γαλλικό μικρομεσαίο δέχεται ένα φρεσκάρισμα για να συνεχίσει εκ νέου…

Με το νέο Clio να κυκλοφορεί αρκετούς μήνες, την έκδοση Sport Tourer να ξεκινά μόλις την διάθεσή της και το Captur να έπεται προσεχώς (κοντολογίς και το νέο Clio RS), το Megane δέχεται αισθητικές αλλαγές ώστε το στιλ του αμαξώματος να εναρμονίζεται με το νέο ύφος της εταιρίας. Έτσι, οι αλλαγές αφορούν κυρίως στο εμπρός μέρος όπου στην μάσκα ενσωματώνεται το μεγαλύτερο λογότυπο της μάρκας ενώ υπάρχου επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες με προβολείς.

Οι αλλαγές και η νέα μάσκα του αξιόλογου Megane αφορούν όλες τις εκδόσεις αμαξωμάτων (ακόμη και τις σπορ) και η διάθεσή του θα ξεκινήσει από τις αρχές του επόμενου έτους. Διαφοροποιήσεις στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν καθώς υπάρχουν οι αποδοτικοί και εξαιρετικοί στην λειτουργία τους κινητήρες 1.2 TCe (115 PS) και 1.5 dCi (110 PS) ενώ φήμες κάνουν λόγο για την προσθήκη αναβαθμισμένης έκδοσης του 0.9 TCe με το λανσάρισμα του νέου Megane προς τα τέλη του 2014.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!