NEA

Με Intrado η Hyundai στη Γενεύη

Hyundai-Intrado-Geneva-leak-2014 (2)

Πρόκειται για ένα τρίθυρο crossover με επιθετική σχεδίαση που θα δούμε αρχές Μαρτίου στην ελβετική έκθεση…

Το Intrado είναι αποτέλεσμα του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της Hyundai στην Φρανκφούρτη και σχεδιάστηκε από μέσα προς τα έξω αποτελώντας την βάση για τα μοντέλα που θα ακολουθήσουν. Πέραν τούτου το Intrado το πλαίσιο είναι τεχνολογικά προηγμένο και χρησιμοποιεί υλικό CFRP (κολλημένα φύλλα ανθρανημάτων, μία τεχνική που χρησιμοποιείται ήδη στο BMW i3) ως βασικά δομικά στοιχεία για μείωση βάρους.

Αυτό που προκύπτει είναι ένα πλαίσιο τύπου μονοκόκ το οποίο είναι 70% ελαφρύτερο και δύο φορές πιο δύσκαμπτο σε σχέση με ένα χαλύβδινο πλαίσιο. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο στο πρωτότυπο Intrado έχει να κάνει με την 2η γενιά του συστήματος κυψελών υδρογόνου που συνδυάζονται με μπαταρίες 36 kWh και μπαταρίες λιθίου-ιόντων με μέγιστη αυτονομία 600 km.

Ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος σχεδιασμού Thomas Burkle λέει πως «το Intrado απευθύνεται σε νέους ηλικιακά αγοραστές» αφήνοντας να εννοηθεί πως πιθανότητα στα επόμενα χρόνια θα δούμε ένα κόμπακτ SUV (δεν θα έχει σχέση με το «κινέζικο» ix25) στα σταθμά του Honda Vezel.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!