NEA

Euro NCAP: Πέντε αστέρια για το νέο Skoda Fabia – Πάτωσε το Suzuki Celerio!

Στις πρόσφατες δοκιμές του Euro NCAP αξιολογήθηκαν έξι νέα μοντέλα εκ των οποίων τα τέσσερα απέσπασαν την κορυφαία πεντάστερη διάκριση…

skoda fabia euro ncap 2014Τα Skoda Fabia, Tesla Model S, BMW 2 Active Tourer και Nissan Pulsar κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP με υψηλά ποσοστά στις τέσσερις κατηγορίες αξιολόγησης (μπορείτε να δείτε τον σχετικό πίνακα). Μετά τα κραυγαλέα 3 αστέρια που είχε αποσπάσει την προηγούμενη φορά λόγω έλλειψης ειδοποίησης στις πίσω ζώνες ασφαλείας, η Renault επανάφερε το Megane για αξιολόγηση το οποίo απέσπασε 4 αστέρια (καλή επίδοση αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για «καρότσα» από το 2009). Το Suzuki Celerio αποδείχτηκε ελλιπές σε προστασία, κυρίως στον τομέα της προστασίας των ενηλίκων και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, με απογοητευτική αξιολόγηση μόλις 3 αστεριών.

Μοντέλο Προστασία ενηλίκων Προστασία παιδιών Προστασία πεζών Εξοπλισμός ασφαλείας
BMW 2 Active Tourer 84% 85% 60% 70%
Nissan Pulsar 84% 81% 75% 68%
Renault Megane 83% 78% 60% 56%
Skoda Fabia 81% 81% 69% 69%
Suzuki Celerio 61% 74% 68% 38%
Tesla Model S 82% 77% 66% 71%

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!