NEA

Πως θα είναι η Mercedes-Benz C-Cabriolet;

MERCEDES-C-CLASS-CABRIOLET-2

Η οροφή θα είναι μαλακή και φουλ ηλεκτρικά αναδιπλούμενη, ενώ ο εξοπλισμός θα διαθέτει μεταξύ άλλων τα συστήματα AIRSCARF και AIRCAP…

MERCEDES-C-CLASS-CABRIOLET-3Από την στιγμή που αποκαλύφτηκαν διαδικτυακά τόσο η C-Coupe, όσο και η κορυφαία της εκδοχή, η C63 AMG, ώρα να ρίξουμε μια ματιά στην πρώτη καλλιτεχνική προσέγγιση της ανοιχτής έκδοσης. Η οποία θα βασίζεται στην κουπέ, θα παρουσιαστεί επίσημα μάλλον τον ερχόμενο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης και στην ουσία δεν θα διαφέρει καθόλου από την πρώτη προσέγγιση που βλέπετε (του Γερμανού Tobias Hornof).

MERCEDES-C-CLASS-CABRIOLET-1Οι κινητήρες θα είναι οι γνωστοί της γκάμας, με τον V8 των 4.000 κυβικών των εκδόσεων AMG να περιλαμβάνεται στην κορυφαία έκδοση. Από πλευράς οροφής θα είναι soft-top –σε αντίθεση με την μεταλλική διαιρούμενη της BMW 4 Cabrio-, ενώ θα δούμε διάφορα συστήματα προερχόμενα από την E-Cabrio, όπως είναι τα AIRSCARF (σύστημα θέρμανσης αυχένα) και AIRCAP (σύστημα απομάκρυνσης αέρα).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!