NEA

Ανανέωση για το Opel Zafira Tourer

opel-zafira-tourer-2017 (11)

Το πιο γνωστό MPV της Opel συμπληρώνει κοντά τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας και περνά από το προγραμματισμένο facelift δίχως αλλαγές στους κινητήρες…

Ως προτεραιότητα για το σχεδιαστικό τμήμα ήταν η εναρμόνιση του Zafira Tourer με το νέο Astra και αργότερα με το νέο Insignia που θα παρουσιαστεί μαζί με το MPV τον Οκτώβριο στο Παρίσι. Έτσι, το ανανεωμένο Zafira απέκτησε νέα μάσκα και προβολείς με LED ημέρας, ώστε εξωτερικά να δείχνει πιο δυναμικό και μοντέρνο.

opel-zafira-tourer-2017 (9)Στο εσωτερικό η αλλαγή συνάδει με εκείνη που είχε γίνει στο Mokka, δηλ. με ένα ταμπλό που έχει λιγότερους διακόπτες και με κυρίαρχο στοιχείο την touch-screen που συνδυάζεται με το νέο infotainment και με πλήρη διασύνδεση με smartphone. Πλουσιότερος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνοντας σύστημα αυτόνομης πέδησης, αναγνώρισης των ορίων ταχύτητας, ενεργητικό cruise control κ.α. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός απροόπτου, αρχές 2017 θα λανσαριστεί και το νέο Meriva που θα έχει crossover προσανατολισμό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!