NEASMS

Ανανέωση και με 1.000άρη κινητήρα το Suzuki Vitara – Από το καλοκαίρι και μετά το νέο Jimny

To δημοφιλές Vitara θα περάσει από ένα facelift και παράλληλα θα αποκτήσει turbo έκδοση στα 1.000 κ.εκ. με ισχύ 112 ίππους…

Το 2018 θα είναι εξίσου μία καλή χρονιά για την Suzuki αφού προς τα τέλη θα δούμε το ολοκαίνουργιο Jimny που θα τοποθετείται πάνω από το Ignis και κάτω από το Vitara. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νέο Jimny (που έχει καθυστερήσει ενδεχομένως λόγου του κύκλου WLPT) θα είναι ξανά μικρό σε διαστάσεις και περισσότερες γωνίες. Εκτός απροόπτου θα χρησιμοποιηθούν ο τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός των 1.200 κ.εκ. με τους 90 ίππους και ο τρικύλινδρος turbo των 1.000 κ.εκ. με 112 ίππους.

Όπως έγινε και με το S-Cross, το 1.000άρη μοτέρ θα περάσει καις την γκάμα του ανανεωμένου Vitara, ενδεχόμενα και στην ήπια υβριδική εκδοχή του. Κατά τα άλλα ο turbo των 1.400 κ.εκ. με τους 140 ίππους θα συνεχίσει να διατίθεται, όπως και οι δύο εκδόσεις στα 1.600 κ.εκ. (ατμοσφαιρικός βενζίνης και ο turbo-diesel με 120 άλογα). Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα (πιθανότατα όλες) θα συνδυάζεται και τετρακίνηση. Τα facelift Vitara θα ξεχωρίζουν από τους επανασχεδιασμένους προβολείς και προφυλακτήρες, ενώ διακριτικές αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!