NEA

To Karoq θα είναι το πρώτο κάμπριο της Skoda(;)

Εδώ βλέπετε ένα teaser από μία concept ανοιχτή εκδοχή του Karoq που θα παρουσιαστεί αρχές καλοκαιριού στην καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση «GTI» στο Wörthersee.

Πρόσφατα η VW ανακοίνωσε πως το T-Roc θα λανσαριστεί του χρόνου και σε κάμπριο έκδοση θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία των ανοιχτών αμαξωμάτων. Η Nissan (με το Murano) και η Land Rover (με το Evoque) έχουν λανσάρει αντίστοιχες εκδόσεις, αλλά με την φόρα που έχουν πάρει τα SUV ίσως και να δούμε στα επόμενα χρόνια περισσότερα κάμπριο SUV. Γιατί όχι και ένα Karoq δίχως σκληρή οροφή;

Προφανώς στην Skoda θα βολιδοσκοπήσουν την πορεία του T-Roc Cabrio και θα πράξουν ανάλογα, ειδικά από τη στιγμή που τα δύο αυτοκίνητα έχουν αρκετά κοινά τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει και κάτι ανάλογο από τους Τσέχους. Αυτό πάντως είναι το πέμπτο κατά σειρά όχημα που εξελίσσουν εκπαιδευόμενου από διάφορους τομείς της Skoda, με την υποστήριξη βέβαια και τη βοήθεια των μηχανικών της εταιρείας. Και για να δούμε αν αυτή την φορά θα το δούμε στην παραγωγή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!