NEA

Toyota: Υβριδικό και τετρακίνητο το νέο κόμπακτ SUV!

Το νέο SUV της Toyota θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Γενεύη, στις αρχές Μαρτίου, και θα λανσαριστεί μετά το φθινόπωρο.

To νέο B-SUV της Toyota θα βασίζεται στο Yaris και θα τοποθετείται απέναντι σε μοντέλα όπως το Nissan Juke. Ανάμεσα στα πρώτα στοιχεία που έδωσε η εταιρία περιλαμβάνεται η φωτογραφία που μας δείχνει το πίσω μέρος το οποίο προσεγγίζει με ένα πιο συμβατικό στιλ εκείνο του C-HR και με στοιχεία από το Yaris.

Με δεδομένη τη νέα πλατφόρμα TNGA-B ως βάση και την υβριδική διάταξη του Yaris με το νέο 1.500άρη κινητήρα, εντύπωση προκαλεί η είδηση πως θα υπάρχει έξυπνη τετρακίνηση. Κάτι που λείπει από τα περισσότερα SUV της κατηγορίας, ενώ φυσικά ένα στοιχείο που θα ξεχωρίζει το επερχόμενο Toyota είναι και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως στη Γενεύη θα παρουσιαστούν και τα GR Yaris, GR Supra, το plug-in υβριδικό RAV4 και το ανανεωμένο Mirai. Επίσης, να πούμε πως τον Μάιο αναμένεται να ξεκινήσει το λανσάρισμα του νέου Yaris στην ελληνική αγορά και περίπου εκείνη την περίοδο θα ανακοινωθούν και οι τιμές πώλησης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!