NEA

Έτσι θα είναι το νέο Citroen C4!

H γαλλική εταιρία δοκιμάζει ήδη σε διάφορα μέρη το νέο C4 που βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών του.

Η πρεμιέρα του νέου C4 θα γίνει στους επόμενους μήνες ώστε να είναι κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους προς τα τέλη του έτους. Το νέο Citroen θα αντικαταστήσει τόσο το C4 όσο και το C4 Cactus και το ενδιαφέρον είναι πως θα έχει μια ριζοσπαστική σχεδίαση που θα συνδυάζει το υπερυψωμένο στιλ ενός crossover με έντονη κλίση στο πίσω μέρος.

Στην οθόνη βλέπετε μια ψηφιακά δημιουργημένη εικόνα από το γαλλικό auto-moto.com το οποίο βασίστηκε στις σχετικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα. Όπως μπορούμε να δούμε το προφίλ του αμαξώματος παραπέμπει στο Kia Xceed, αλλά θεωρείται σίγουρο πως την διαφορά θα κάνει η γαλλική φινέτσα με αρκετά DS στοιχεία.

Την βάση θα αποτελέσει η πλατφόρμα CMP που τοποθετείται από τα μικρότερα Peugeot 208 και Opel Corsa έως το Peugeot 2008 και το e-2008. Πέρα από τις συμβατικές εκδόσεις 1.2 PureTech και ντίζελ 1.5 BlueHDi, που θα αποτελέσουν μια πολύ πιο οικονομική εναλλακτική από τα BMW X2, Mercedes GLA κ.α. Θα υπάρχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που θα στοχεύει στο επερχόμενο ID.4 SUV.

Πηγή: auto-moto.com

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!