NEA

Brabus, ετοιμάζει ντίζελ υβριδικό!

brabus-diesel-hybrid

Οι καιροί αλλάζουν, γίνονται πιο «πράσινοι» με αποτέλεσμα ακόμη και ένας βελτιωτικός οίκος υψηλών επιδόσεων να μελετά ένα ντίζελ υβριδικό project…

  • Η Brabus είναι γνωστή για την συνεργασία της με την Daimler AG (Mercedes-Benz, smart, Maybach). Ιδρύθηκε το 1977, τα γραφεία της βρίσκονται βορειοδυτικά της Γερμανίας και αποτελεί τον ένα από τους δύο επίσημους βελτιωτές αυτοκινήτων του ομίλου.
  • Πρόσφατα ανακοίνωσε πως μελετά ένα υβριδικό project που θα περιλαμβάνει ένα πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2,2 lt που θα συνεργάζεται με δύο ή τέσσερις ηλεκτροκινητήρες. Αυτοί θα είναι ενσωματωμένοι ομοαξονικά με τους τροχούς (wheel hub motor) προσφέροντας 110 PS και 800 Nm ροπής με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 7,4 sec.
  • Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά μπορείτε να υποθέσετε για μία διάταξη E-REV με τον κινητήρα σε ρόλο γεννήτριας και τους ηλεκτροκινητήρες να αναλαμβάνουν την κίνηση του αυτοκινήτου. Από την άλλη, αν μία εταιρία όπως η Brabus εξετάζει ήδη τέτοιου είδους project τότε μπορεί να πει κανείς πως το μέλλον των V8  και V12 προβλέπεται ζοφερό.

SMS===> Τι κρύβει το Venturi Volage;

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!