NEA

Ποιο είναι το ταχύτερο κάμπριο στον κόσμο;

Bugatti-Veyron-Grand-Sport-Vitesse-WRC (7)

Το ταχύτερο τετράτροχο στον κόσμο φορά τα σήματα της Bugatti. Πλέον, και στην ανοιχτή έκδοση αμαξώματος!

Ποιο είναι το ταχύτερο τετραθέσιο κάμπριο; Η Bentley Continental GT Speed Convertible. Ποιο είναι το ταχύτερο ηλεκτροκίνητο του κόσμου; Το Detroit Electric SP:01. Ποιο είναι το ταχύτερο αυτοκίνητου του κόσμου; Η Bugatti Veyron 16.4 Super Sport -αν και απειλήθηκε από το Venom– συνεχίζει να διατηρεί τα σκήπτρα μιας και η επιτροπή του Guinness δεν αναγνωρίζει πως ο περιοριστής της τελικής ταχύτητας στερεί το ρεκόρ από το γερμανικό hypercar.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο;

Επόμενο είναι, λοιπόν, η ανοιχτή έκδοση της Bugatti -η Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse που κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση της Σαγκάης- να αναδεικνύεται και ως το ταχύτερο «ανοιχτό» τετράτροχο πετυχαίνοντας την τελική των 408,84 km/h στα χέρια του Κινέζου οδηγού αγώνων Anthony Liu πριν από μερικές μέρες.

Το ρεκόρ πιστοποιήθηκε από τον οργανισμό TÜV και πέρασε στο ρεκόρ Guinness ενώ η Bugatti σχεδιάζει την κατασκευή 8 ειδικών εκδόσεων WRC (World Rekord Car) της ανοιχτής Veyron με την κάθε μια να κοστίζει 1,99 εκ. ευρώ. Δίχως τους φόρους…

Lamborghini, τι ήχο βγάζει ο V12 της Veneno;

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!