NEA

Volkswagen, έξι υβριδικά έως το 2014!

Alternative powertrain building blocks in the MQB 2

Ο γερμανικός όμιλος σχεδιάζει να λανσάρει τουλάχιστον έξι υβριδικά μοντέλα έως το 2014, συμπεριλαμβανομένων και τεχνολογίας plugin

Alternative powertrain building blocks in the MQB 1Στο πλαίσιο του προγράμματος e-mobility που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MQB o γερμανικός όμιλος θα παρουσιάσει νέα υβριδικά μοντέλα τεχνολογίας plug-in, δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες σε τεχνικό forum ο Oliver Schmidt, γενικός διευθυντής στο μηχανολογικό και περιβαλλοντικό τομέα.

Υπενθυμίζεται, πως πρόσφατα η VW ανακοίνωσε και το πρώτο της αμιγώς μπαταριοκίνητο παραγωγής (το e-up!), ενώ μέχρι στιγμής το VW Group διαθέτει 5 υβριδικά στη παραγωγή: τα VW Touareg, Audi Q5, Porsche Panamera, Porsche Cayenne και VW Jetta με τις νέες υβριδικές εκδόσεις των Audi A6 και Α8 να βρισκονται καθ’ οδόν. Στόχος του ομίλου είναι μέχρι το 2020 να επιτευχθεί η προδιαγραφή που προβλέπει μέσο όρο 95 g/km CO2.

Euro 6, ώρα για ντέρμπ!

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!