NEA

Έρχεται το νέο VW Golf R με 285 άλογα!

Volkswagen-Golf_GTI_2014_3 (1)

To ισχυρότερο και ταχύτερο Golf παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ σιγοψήνεται με βασικό συστατικό έναν αναβαθμισμένο δίλιτρο TSI που θα αποδίδει 285 PS.

Πρωτότυπα έχουν συλληφθεί από το φωτογραφικό φακό να κάνουν δοκιμές από την πίστα του Νurburgring μέχρι και τις Άλπεις και το Golf R θα είναι έτοιμο όπως όλα δείχνουν για την πρεμιέρα του τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη. Αποτελώντας μία πιο hardcore εκδοχή του νεοαφιχθέντα στην χώρα μας Golf GTI Performance, η έκδοση R θα είναι ενισχυμένη στα σημεία και με διπλοσύμπλεκτο 6άρι DSG θα «πιάνει» τα 0-100 km/h σε περίπου 5 sec με την τελική να περιορίζεται στα 250 km/h.

Οδηγούμε την εκρηκτική Mercedes-Benz E 63 AMG S 4MATIC!

Το νέο Golf R, που θα βρεθεί αντιμέτωπο με το Opel Astra OPC και αργότερα το Ford Focus RS, θα διαθέτει τετρακίνηση χρησιμοποιώντας Haldex 5ης γενιάς και γενικότερα το σασί του θα προσεγγίζει την συνταγή του Audi S3. Επίσης, μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στον παραγόμενο ήχο από τον κινητήρα και την εξάτμιση που θα είναι πιο άγριος από ποτέ ενώ προβλέπεται δίαιτα σε αρκετά σημεία ώστε το βάρος να μην ξεπερνά τα 1.200 kg.

Δοκιμάζουμε το νέο Ford Focus ST!

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!