NEA

Δοκιμάζονται τα νέα Smart ForTwo & ForFour [vid]

Smart teases video 2015 ForTwo and ForFour
Η Smart έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο που δείχνει τα δύο της επερχόμενα μοντέλα να δοκιμάζονται στην Σουηδία…

Βέβαια, το παγκόσμιο ντεμπούτο των Smart στο κοινό θα γίνει τον Οκτώβριο στο Παρίσι αν και μερικούς μήνες νωρίτερα θα προηγηθεί η διαδικτυακή αποκάλυψη τους. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τέλη του χρόνου και όπως έχουμε γράψει και τα δύο μοντέλα της Smart θα εξοπλίζονται με τον τρικύλινδρο τούρμπο των 900 κ.εκ. με 90 ίππους και με τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό με 70 ίππους.

Ως γνωστόν, τα νέα Smart θα βασίζονται στην πισωκίνητη/πισωμήχανη πλατφόρμα του νέου Renault Twingo με το διθέσιο/δίπορτο ForTwo να έχει μήκος στα 2,62 μέτρα και το τετραθέσιο/τετράθυρο ForFour στα 3,50 μέτρα. Νωρίτερα θα έχουν προηγηθεί και τα νέα Citroen C1/Peugeot 108/Toyota Aygo, δεν ξεχνάμε το ανανεωμένο Fiat 500, το νέο Hyundai i10 κυκλοφορεί στις επόμενες μέρες, η Opel σχεδιάζει την δική της απάντηση …και η κατηγορία των μίνι (με τα εξίσου αξιόλογα Seat Mii/Skoda Citigo/VW up!) αρχίζει να ζεσταίνεται για τα καλά!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!