NEA

Renault Kadjar με τα πρωτοβρόχια

Renault_Kadjar on location (1)

H γαλλική εταιρία θα λανσάρει τον Σεπτέμβριο το Kadjar, την αυτόματη έκδοση Twingo με διπλόδισκο κιβώτιο, τη νέα ντίζελ έκδοση του Captur με 110 άλογα και προς τα τέλη του έτους το νέο Espace…

Renault_Kadjar on location (8)Η Renault αναμένεται να πάρει τα πάνω της από το φθινόπωρο καθώς τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη έχει προγραμματισθεί εκτός απροόπτου η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Megane. Την ίδια περίοδο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το Kadjar, το πρώτο κόμπακτ SUV της Renault που χρησιμοποιεί κοινά μηχανικά μέρη με το Nissan Qashqai. Οι τιμές πώλησης αναμένεται να ξεκινούν λίγο πάνω από τα ιαπωνικού SUV με το Kadjar να προτάσσει την γαλλική φινέτσα και τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Οι εκδόσεις κινητήρων του Renault Kadjar είναι η Energy TCe 130, Energy dCi 110 και Energy dCi 130. H Energy TCe 130 κινείται από τον γνωστό 1.200άρη βενζίνης με απόδοση 130 PS / 205 Nm. Από πλευράς ντίζελ, η μικρότερη έκδοση Energy dCi 110 εξοπλίζεται με τον 1.500άρη των 110 PS / 260 Nm με εκπομπή 99 g CO2/km και προαιρετικά μπορεί να συνδυαστεί με κιβώτιο EDC διπλού συμπλέκτη. H μοναδική έκδοση που μπορεί να είναι και τετρακίνητη είναι η Energy dCi 130 με τον εξαιρετικό ντίζελ 1.600 cc απόδοσης 130 PS / 320 Nm.

Renault_Kadjar on location (2)Όπως προαναφέραμε, τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και η ισχυρότερη έκδοση του Captur με ντίζελ 1.500 cc με 110 PS, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον συγκεντρώνει το νέο Twingo στην αυτόματη έκδοση με το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο EDC. Προς τα τέλη του έτους αναμένεται ένα ιδιαίτερο, όσο και ξεχωριστό από κάθε άποψη μοντέλο, το νέο Espace, ενώ το επόμενο Clio αργεί ακόμη καθώς θα παρουσιαστεί το 2018 και νωρίτερα το Nissan Micra.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Kadjar….. με τιμές πώλησης να ξεκινούν λίγο πάνω από τo αντίστοιχο ιαπωνικό SUV ……

    Με ανταγωνιστή το (Qashqai) και τέτοια τιμολογιακή πολιτική έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στις εκθέσεις των dealers cars….. επ’ αόριστον !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!