NEA

To Jeep Renegade «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2016»

atx renegade (2)

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Καλαμάκι Αττικής την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, το Jeep Renegade εξελέγη «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2016».

COTY-2016-logoΣτο θεσμό του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα», ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας, συμμετέχουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι από τον χώρο του Ειδικού Τύπου, οι οποίοι ψηφίζουν με βάση, όχι μόνο τα προσόντα του κάθε αυτοκινήτου, αλλά και με το πώς αυτό ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του Έλληνα αγοραστή και στις συνθήκες της ελληνικής αυτοκινητικής και κοινωνικής πραγματικότητας.

atx renegade (3)Το βραβείο εκ μέρους της Jeep παρέλαβαν ο πρόεδρος του ομίλου κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο γενικός διευθυντής κ. Ανδρέας Σουλουτζιδάκης και η διευθύντρια επικοινωνίας κα Κορίνα Βαλυράκη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Kitchen Bar στην μαρίνα Αλίμου όπου μετά την βράβευση ακολούθησε πάρτι για την συμπλήρωση 10 χρόνων διοργάνωσης του θεσμού. Tα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν με την παρακάτω σειρά:

Εφέτος τον θεσμό τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος (τέως υφυπουργός Μεταφορών), ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο πρόεδρος του ΣΕΑΑ Γιώργος Βασιλάκης καθώς και στελέχη των εταιρειών εισαγωγής αυτοκινήτων. Tα 10 υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς για την Ελλάδα θα παραμείνουν στο πάρκινγκ του Kitchen Bar μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, προσβάσιμα στο κοινό για να τα γνωρίσει από κοντά και να τα οδηγήσει.

Χορηγοί της εκδήλωσης για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», η οποία όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, διοργανώθηκε από την Promauto, ήταν η εταιρία φυσικού αερίου Fisikon, το Kitchen Bar, το Mc ArthurGlen και τα λιπαντικά Eneos.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!