NEASMS

Πότε έρχεται το νέο Ford Focus;

Εκτός απρόοπτου το νέο Focus θα κάνει την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα τον Μάρτιο στην Γενεύη με τις πωλήσεις να ξεκινούν μερικούς μήνες αργότερα και στην ελληνική αγορά να το περιμένουμε το φθινόπωρο…

Φέτος μπορεί να ήταν η χρονιά των supermini (με τα νέα Micra, Swift, Polo, Ibiza, Fiesta κ.α.), αλλά του χρόνου θα έχουμε σημαντικές πρεμιέρες και στα hatch (A-Class, Golf, Focus, C4 κ.α.). Στην φωτογραφία βλέπετε την πρώτη επίσημη teaser φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ford επιβεβαιώνοντας πως το νέο Focus βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υιοθετηθεί η ίδια συνταγή με το νέο Fiesta. Οπότε αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι ένα Focus με παραπλήσιες διαστάσεις (με το τωρινό μοντέλο) και μία αναβαθμισμένη πλατφόρμα με αυξημένο μεταξόνιο κατά 50 χλστ. και μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Σχεδιαστικά το αμάξωμα θα εναρμονίζεται με το νέο Fiesta, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων και οθόνη αφής.

Το νέο Focus θα έχει διαφορετικούς τύπους (όπως το Fiesta, π.χ. με το περιπετειώδες Active) πεντάθυρων αμαξωμάτων, ενώ θα είναι ελαφρύτερο έως 50 κιλά. Η γκάμα των κινητήρων θα έχει στην βάση της τον τρικύλινδρο 1.000άρη Ecoboost και τον ντίζελ 1.500άρη TDCi. Ψηλότερα θα τοποθετούνται ο βενζίνης στα 1.500 κ.εκ. και οι δίλιτροι πετρελαιοκινητήρες. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε από το νέο έτος, μείνετε δικτυωμένοι… στο πιο αγαπημένο σας καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!