NEA

Πρώτη γεύση από το Kia ΧCeed

Ένα νέο crossover ετοιμάζει η κορεατική εταιρία που θα βασίζεται στο Ceed αλλά όπως φαίνεται θα έχει πολύ διαφορετική σχεδίαση.

Κρίνοντας από το πρώτο σκίτσο που δίνει στην δημοσιότητα η Kia δεν έχουμε να κάνουμε με μία απλή περιπετειώδη έκδοση και μερικά πλαστικά να περιβάλλου το αμάξωμα. Όπως μπορούμε να δούμε το τέταρτο μέλος (μαζί με τα Hatch, SW και Proceed) στην γκάμα του Ceed θα έχει ένα πιο crossover στιλ με σηκωμένη ανάρτηση και αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Πρακτικά το XCeed θα τοποθετείται πολύ κοντά στο VW T-Roc και ακριβώς απέναντι στο Ford Focus Active. Σε σχέση με το πεντάθυρο Ceed θα είναι λίγο μακρύτερο με ευνοημένο το χώρο αποσκευών. Σχετικά με τα μηχανικά μέρη στην βάση θα υπάρχουν οι turbo βενζίνης των 1,0 και 1,4 λίτρων καθώς και ο diesel του 1,6 λίτρου.

Ενδεχομένως αργότερα να υπάρξει και plug-in εκδοχή. Όπως και στο Stonic δεν θα υπάρχουν τετρακίνητες εκδόσεις με την ζήτηση να καλύπτει το μεγαλύτερο Sportage. Το XCeed θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές τέλη του χρόνου και νωρίτερα θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!