NEA

Renault, ειδική έκδοση Megane RS RB8!

Renault-Megane-RS-Red-Bull-Racing-RB8 (3)

Για να γιορτάσουν το τρίτο πρωτάθλημα κατασκευαστών στην F1, οι Renault και Red Bull Racing ανακοίνωσαν μία συλλεκτική έκδοση του Megane RS…

Renault-Megane-RS-Red-Bull-Racing-RB8 (2)Βαμμένο στο χαρακτηριστικό αποκλειστικό μπλε χρώμα, το περιορισμένης παραγωγής Megane RS Red Bull Racing RB8 αποτελεί μία ακόμη έκδοση (πέρυσι τον Μάρτιο είχε ανακοινωθεί το Clio RS RB7) που τιμά την συμμετοχή των δύο εταιριών στην F1.

Διάφορες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος με αρκετές πινελιές και λογότυπα υπενθυμίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του Megane RS RB8 ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν «δάφνες» που υπενθυμίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών το 2012.

Renault, ένα τρελό πρωτότυπο!

Renault-Megane-RS-Red-Bull-Racing-RB8 (1)Κατά τα υπόλοιπα, τα μηχανικά μέρη είναι ίδια με μιας έκδοσης Megane RS με σασί Cup και μπλοκέ διαφορικό στον εμπρός άξονα με τον δίλιτρο κινητήρα να αποδίδει 265 PS. Οι 19άρηδες τροχοί φορούν  ελαστικά Bridgestone ίδιου τύπου με εκείνα που είχε επιτευχθεί ρεκόρ γύρου στο Nurburgring με Megane Trophy.

Το Megane RS RB8 θα είναι διαθέσιμο σε 26 χώρες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου με τις τιμές πώλησης στην Γαλλία να ξεκινούν από 36.000€.

Renault , περισσότερα για το νέο Clio R.S. EDC!

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!